Маркетинг

Информативниот портал Плусинфо.мк им овозможува на своите читатели да ги следат најважните и најнови политички, економски и урбани вести, како и новости од светот, културата, сценскиот живот, здравјето, технологијата, модата.

Порталот започна со работа на 9. мај 2011 година, а денес е меѓу најпосетуваните информативни интернет портали во Македонија.

Ценовник

ПозицијаДимензијаЦена:
1600х90200 ден./1.000 импресии
2300х250200 ден./1.000 импресии
2.1300х600300 ден./1.000 импресии
3300х250200 ден./1.000 импресии
4300х250200 ден./1.000 импресии
Floater500х500px500 ден./1.000 импресии
Takeover1000 ден./1.000 импресии

Димензии и цени за мобилна верзија

ПозицијаДимензијаЦена:
Full screen320х480800 ден./1.000 импресии
Medium300х250300 ден./1.000 импресии
King size300х150250 ден./1.000 импресии
Standard320х50180 ден./1.000 импресии

 

Објава на ПР текст 2.000 денари плус ДДВ
Максимална големина на банер е 200 KB

КОНТАКТ

Биљана Илиќ

070/341 113

02/3179 545

contact@plusinfo.mk