• 26 февруари 2018
  • Вести денес: 0

Милан Дракалски


1946-2016

Остави неизмерна тага

Со неизмерна тага и болка им соопштуваме на сите роднини и пријатели дека на 27 јуни 2016 година почина нашиот сакан сопруг и татко.

Посмртните останки ќе бидат изложени во капелата на Градските гробишта Бутел на 29 јуни 2016 година од 9 до 10 часот, а погребот ќе се изврши во 10 часот.


Од Мики, Дуле и Оге 

Славете го животот на Вашите најмили

Информирајте ги вашите блиски, вашите пријатели за заминувањето на Вашиот близок низ фотографија и текст. Споделете ги он лајн помените и сеќавањата за Вашите најмили, славете ги заедничките спомени, зачувајте ги во една семејна разгледница. Изберете ги нивните најубави и најсреќни моменти овековечени низ фотообјективот.

Испратете ги Вашите фотографии и текст, како и скен или фотографија од уплатницата на жиро сметка 300000003363414 Комерцијална Банка Скопје. Фактурата ќе биде испратена по пошта.

Цена: 500 денари (424 денари + 76 ден. ДДВ).

Контакт: [email protected], телефони: 02/3179-545 секој работен ден од 8.30 до 16 часот или 077 511 716 (во секое време).

НАЈЧИТАНИ